Gratis cursus Frans

Gratis cursus Frans thuis ontvangen

Via de gratis online cursus Frans kunt u snel de Franse taal spreken. Zoals voor vele Nederlanders is Frankrijk een zeer populaire vakantie bestemming, juist omdat het niet ver van ons land verwijderd is. U kunt in Frankrijk terecht voor:

  • zonnen aan het strand;
  • sportieve activiteiten in het binnenland;
  • de prachtige cultuur van de oude steden;
  • de heerlijke Franse keuken.

Frankrijk heeft voor iedereen dan ook wel iets, en wat is er dan ook niet mooier dan dat u de Franse taal ook behendig kunt spreken. Daartoe volgt u nu handig de online cursus Frans.

Frans voor beginners

Ieder begin is lastig en dus is er voor de starter de gratis online cursus Frans voor beginners. U krijgt daarbij de gewone bewoordingen in het Frans van alle dag.

  • Bonjour!, oftewel goeie dag;
  • Je m’appele Luck, oftewel Ik heet Luck.

U ziet u begint met simpele alle daagse conversatie om via die weg geleidelijk aan steeds meer Franse woorden en Franse woord combinaties te leren en te herkennen. Zo kunt u afhankelijk van uw eigen tempo met de gratis online Franse cursus de Franse taal onder de knie krijgen. Reist u dan af naar Frankrijk dan kunt u de Franse taal in het dagelijkse leven in de praktijk brengen.

Frans voor gevorderden

Heeft u reeds enige ervaring in het spreken van Frans dan bestaat er de online gratis cursus Frans voor gevorderden. Zodoende kunt u makkelijk en gratis de theorie achter de Franse taal beoefenen. Heeft u behoefte aan een diploma bij de geleerde Franse taal dan kunt u bij verschillende instellingen online een cursus Frans voor gevorderden aanvragen. Daarmee krijgt u de gevorderden theorie adequaat onder de knie. U kunt dan ook naar Frankrijk afreizen en in vloeiend Frans met mogelijk uw Franse collega’s spreken. Ook binnen de zakelijke markt is het spreken van vloeiend Frans een must, zeker als u in Frankrijk zelf zaken goed wilt doen.

READ  Online cursus

Online gratis Franse cursus

Op verschillende sites kunt u online verschillende soorten gratis Franse cursussen vinden. Er kan op verschillende manier duidelijk gemaakt worden wat u moet leren:

  • afbeeldingen vertonen een specifiek plaatje en dat vertegenwoordigt een Frans woord;
  • u kunt bewegende beelden zien van een gesprek in het Frans op verschillende niveau’s;
  • daarbij krijgt u de Franse theorie in schrift uitgeschreven;
  • en kunt u online gratis uw Franse kennis testen via interactieve testen of opdrachten welke u thuis handig kunt uitschrijven. Na beantwoording daarvan kunt u de antwoorden handig online bij de gratis cursus Frans controleren.

Spreek ook nu Frans!

Om ook in Frankrijk de Franse taal te kunnen spreken volgt u de gratis online cursus Frans. Daarmee gaat u goed voorbereid op reis naar uw favoriet vakantieland. Ook u kunt de Fransman verstelt laten staan van uw doortastende kennis van de Franse taal. Omdat de cursus Frans ook ingesproken teksten heeft, kunt u die teksten naspreken zodat u de juiste tongval tijdens het spreken van het Frans toepast. Om ook goed Frans op te nemen en te spreken, volgt u nu de gratis cursus Frans online.