Bent u op zoek naar mogelijkheden om geld te dienen met uw website, zonder dat u daadwerkelijk een product of een dienst heeft? Dan kan met affiliate marketing. Met affiliate marketing kan u producten aanbieden van andere partijen, zoals bijvoorbeeld Zalando. Of u kan financiële diensten aanbieden van bijvoorbeeld FBTO. U verdient hiermee geld, doordat u bezoekers doorstuurt naar de website van (in deze voorbeelden) Zalando en FBTO.

Over bezoekers en leads

De doorgestuurde bezoekers worden ook wel ‘leads’ genoemd. Op de website van de partij waarmee u afspraken hebt gemaakt, doet de bezoeker een aankoop.

Van lead naar betalende klant

Dit wordt ‘conversie’ genoemd.

Meten is weten

Het doorsturen van de bezoekers moet wel middels een track-en trace code gebeuren, anders krijgt u geen vergoeding voor de aangebrachte leads. Er zijn partijen die hierin gespecialiseerd zijn, zoals Zanox, Daysicon en Amazon.

E-book affiliate marketing

In mijn caochingspraktijk heb ik veel ervaring opgedaan met het succesvol inzetten van affiliate marketing als een van de manieren om online geld te dienen. Daarover het ik een Ebook geschreven dat te koop is voor slechts 49 euro. Gebruik onderstaand contact formulier om dit Ebook aan te vragen. Wilt u liever het eerste hoofdstuk van dit E-book gratis ontvangen? Gebruik ook daarvoor onderstaand contact formulier!