Loi

Bij de Leidse onderwijsinstellingen of LOI kun je in je eigen tempo op ieder niveau een geschikte opleiding vinden. Iedereen heeft zo zijn eigen interesses en hobby´s en daartoe heeft de LOI passende cursussen voor. Ook kun je via de LOI jezelf binnen je vakgebied verder ontwikkelen door een LOI opleiding op niveau te volgen. Zo kun je in je eigen vrije tijd in je eigen tempo naast je werk tot een hoger niveau opleiden. Dat is dus wel zo gemakkelijk. Geleidelijk aan neem je de aanvullende kennis op en kun je proefsgewijs reeds uitproberen binnen je huidige werk. Zodoende kun je een LOI opleiding met je werk combineren, door de verworven kennis toegepast zien in je werk. Theorie en praktijk komt samen met een opleiding via de LOI.

Hobby en talen

Je reist graag en heeft mogelijk een favoriet land om te bezoeken. Het is dan ook handig dat je de taal ter plaatse kunt spreken. Daartoe kun je bij de LOI vanouds goed terecht. De LOI heeft al jarenlang vele talen cursussen ter beschikking waarmee je snel en makkelijk de taal onder de knie krijgt. Ook jij kunt met een LOI talen cursus de taal van jouw favoriete land spreken. Ook hobby’s zijn goed vertegenwoordigd bij de LOI. Zelf schrijven, schilderen tot beleggen kun je bij de LOI vinden. Neem een kijkje op de site van LOI en laat je verrassen door het diverse hobby aanbod gegeven in cursus vorm.

Cursussen en voorgezet onderwijs

Elk vakgebied heeft zo zijn specialisaties. Met de cursussen via de LOI kun je jouw kennis en ervaring aanvullend stimuleren door het volgen van een specifieke LOI cursus. Meer kennis betekent dat je beter bent of wordt binnen jouw vakgebied. Het kan ook zijn dat je boven je huidige niveau uit wilt stijgen door het volgen van een cursus via de LOI. Ook voor personen die het voortgezet onderwijs nog niet compleet hebben behaald, biedt de LOI uitkomst. Via de LOI kun je goed jouw voorgezet onderwijs diploma behalen zodat je binnen je functie verder kunt groeien. Ook kun je na het behalen van je LOI voorgezet onderwijs diploma jezelf verder met specialistische cursussen verder ontwikkelen.

READ  Leidsche Onderwijs Instellingen

MBO en HBO

In je eigen tijd studeren doe je makkelijke via de LOI. De LOI biedt op zowel MBO als HBO niveau verschillende opleidingen aan waarmee je jezelf profileert. Met een MBO of HBO diploma van de LOI heb je dan ook veel meer kansen op de arbeidsmarkt. Met een LOI opleiding op niveau bereid je jezelf voor om verantwoordelijk werk te doen, mogelijk in een managende of leidinggevende functie. Je hebt met een LOI MBO of HBO opleiding achter de rug een stevige basis waarmee je jouw carrière een stevige boost kunt geven. Om ook te profiteren van de geweldige kansen gegeven via een LOI opleiding, neem dan contact op met de LOI zodat je jouw opleiding nog vandaag kunt starten.

LOI university

Ook bij de LOI kun je opleidingen op universitair niveau volgen. Zodoende kun je op je eigen gemak ook op het hoogste niveau een passende opleiding volgen. Rond je de LOI university opleiding af dan krijg je van de LOI het officieel erkend LOI university diploma, waarmee je dan ook op hoog niveau aan de slag kunt gaan. Via de LOI wordt je begeleid door professionele studie adviseurs en kun je altijd met je vragen terecht. Voor je diploma op universiteit niveau kun je goed terecht bij de LOI. Schrijf je in en je kunt spoedig met je eigen LOI universiteit opleiding aan de slag.