Relatie therapeut

Onze cursus voor relatie therapeuten is al een paar jaar een groot succes. De slagingspercentages voor het examen zijn hoog en de tevredenheid van cursisten is ook hoog. Wij hebben feedback ontvangen van de cursisten met aanbevelingen voor verbetering van de opleiding. Dat heeft er toe geleid dat wij momenteel de succesvolle basiscursus tot Relatie therapeut aan het aanpassen zijn. Bijvoorbeeld door praktijk opdrachten toe te voegen. De basis cursus is gratis.

Succesvolle praktijk opbouwen vanuit huis

Bovendien ontwikkelen wij de Vervolg training Relatie Therapie. Daar worden meer praktijk voorbeelden en van Relatie therapie besproken. Daarnaast wordt uitgelegd hoe u binnen 100 dagen een lijst met 100 potentiële klanten kan opbouwen. En dat alles in een straal van 50 kilometer rondom uw woonplaats.

De bijdrage voor deze uitgebreidere cursus Relatie therapie bedraagt 249 euro inclusief BTW. Deze cursus zal vanaf 1 mei 2015 beschikbaar zijn. Wilt u nu alvast op de hoogte blijven van de voortgang van de ontwikkeling van deze cursus? Meld u dan aan!

Early bird aanbieding

U kan ook gebruik maken van de volgende aanbieding: Bestel NU de cursus en u betaalt slechts 149 euro inclusief BTW. U ontvangt dan:

  • de basis cursus met moderne theorieën over Relatie Therapie,
  • de vervolg cursus die is uitgebreid met praktijk voorbeelden,
  • tips hoe u een eigen praktijk voor relatie therapie kan starten
  • tips hoe klanten kan bereiken in een straal van 50 km rondom uw woonplaats
  • tips hoe u een lijst met 100 potentiële klanten kan samenstellen
  • tips hoe een inkomen van 1.000 euro per maand kan verdienen met Relatie Therapie

Gratis Ebook aanvragen

Heb jij interesse in een van deze twee cursussen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie over Relatie Therapie aan.

Welk Ebook wilt u ontvangen?