Wilt u een cursus volgen waarbij u leert hoe u een website kan maken met WordPress?

Cursus WordPress Denbosch

Meld u vrijblijvend aan voor de gratis Ebook basis cursus WordPress. U kan dan online kennismaken met WordPress. De gratis cursus bestaat uit 5 online cursus delen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Uitleg Dashboard
  • Uitleg over Plugins
  • Uitleg over Thema’s
  • Uitleg over alle Instellingen

Uitgebreide cursus WordPress

U kan ook kiezen voor het uitgebreidere Ebook dat bestaat uit 10 delen. U betaalt nu slechts 49 euro inclusief BTW, in plaats van de normale prijs van 129 euro inclusief BTW.

Individuele opleiding WordPress

U kan er ook voor kiezen om hulp in te schakelen van een docent. Dat kan klassikaal of individueel. U krijgt in dat geval niet alleen uitleg over de werking van het Dasboard, Plugins, Thema’s en Instellingen. U krijgt dan ook voorbeelden te zien wat er gebeuren moet om aanpassingen te realiseren die U wilt op uw website. Alle uitleg wordt in dat geval toegespitst op uw specifieke situatie. U hebt dan in de meeste gevallen veel sneller het doel bereikt dat u voor ogen hebt! In dat geval bestaat de cursus uit 10 online cursus delen en 2 uren begeleiding door een ervaren docent. Dat kan via Skype, op uw bedrijf of bij u thuis. De kosten bedragen 195 euro, exclusief BTW.

Graag ontvang ik het volgende Ebook over WordPress