Cursus eerste automonteur

Auto dealers

Ben je werkzaam bij een auto dealer of reparatie bedrijf en je hebt de ambitie om je technische kennis verder te verdiepen of wellicht de ambitie om leidinggevende te worden in de werkplaats, dan is deze opleiding beslist de moeite waard.

Auto onderhoud

Het ouderwetse sleutelen aan auto’s verdwijnt langzaam en maakt plaats voor steeds modernere technieken, waarvoor je tegenwoordig een verscheidenheid aan elektronische en digitale apparatuur tot je beschikking hebt.

Auto monteurs

Als je met je tijd mee wilt of je wilt onderscheiden van collega’s in de branche of misschien zelfs leidinggevende ambities hebt is het onontbeerlijk om mee te gaan met de ontwikkelingen in de autobranche.

Deeltijd opleidingen

Deze MBO opleiding is zowel in voltijds alsmede als deeltijdopleiding te volgen en wordt door meerdere partijen aangeboden. Er zijn wel toelatingseisen en de opleidingsachtergrond bepaalt min of meer de duur van de te volgen opleiding, alsmede ook de kosten ervan.

Auto monteur MBO niveau

Op de website van het ROC is verder een handig kaartje te zien, waarop de kansen worden weergegeven op een stage of baan na afronden van deze opleiding. Hierop kun je zien dat je kansen op een stage of baan met deze opleiding op zak behoorlijk goed zijn, met uitzondering van de regio’s Oost-Brabant en Limburg.

Geef je carrière in de autobranche daarom een boost met deze opleiding en onderscheid je van de massa.

READ  Opleiding pedicure