Hieronder een overzicht van veel gestelde vragen aan de redactie van GratisOpleidingen.com. Staat uw vraag er niet bij? Stel deze gerust! Gebruik daarvoor het contact formulier.

Wat is de doelstelling van GratisOpleidingen.com?
Wij denken dat veel mensen op zoek zijn naar nieuwe kennis en naar mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. Zowel prive als zakelijk. Helaas kosten de meeste cursussen erg veel geld. En de meerwaarde is niet altijd duidelijk.
Samenwerking met gerenommeerde instellingen
Wij hebben onderzoek gedaan naar gerenommeerde instellingen en de waarde van de opleidingen die zij aanbieden. Wij zien de meerwaarde bij veel opleidingen (maar lang niet bij alle opleidingen en trainingen). Wij schrijven op deze website over de cursussen en trainingen die waar voor hun geld bieden.

Waarom bieden jullie gratis Ebooks aan waarvoor normaal gesproken gewoon betaald moet worden?
Wij denken dat het belangrijk is dat mensen een indruk kunnen krijgen van de cursus die ze gaan volgen, aangezien ze daar veelal veel geld voor moeten betalen. Wij werken daarbij samen met gerenommeerde onderwijs instellingen, die een goede reputatie hebben. Zij stellen een (of meerdere) hoofdstukken beschikbaar van de beproefde lesmaterialen.

Wat wordt er behandeld?
In het standaard lesmateriaal volg een traject waarmee de meeste mensen de basis kennis onder de knie kunnen krijgen. Heb jij specifieke vragen? Kies dan voor een groepstraining of een individuele training. Het gratis Ebook kan jouw op weg helpen. Waarschijnlijk ben je daarna zo enthousiast dat je de meerwaarde van individuele begeleiding of groepsles ziet.
Is er iemand die je werkt bekijkt en feedback geeft?
Indien je kiest voor een gratis Ebook krijg je alle theorie aangeboden, maar geen begeleiding vanuit de praktijk. Het gratis Ebook bevat een standaard werkwijze die voor veel mensen richting geeft. Een individuele docent of coach biedt enorme meerwaarde. Gelet op de grote meerwaarde en de tijd die een individuele docent of coach er aan zal besteden kost dit altijd geld. Een docent zal zich in dat geval verdiepen in welke doelen jij wilt bereiken. En dan krijg jij in korte tijd precies wat jij wilt. En dat is voor de meeste cursisten die investering waard. Je investeert immers in jezelf.
Hoe lang ben je met de cursus bezig?
Dat hangt van jouw voorkennis af. De meeste mensen zijn binnen 10 weken al een heel eind gevorderd!