Scheidegger opleidingen

Je hebt een opleiding gedaan en nu heb je een goede baan bij een goedlopend bedrijf. Maar toch scheelt er iets aan. Je gaat elke dag met tegenzin naar werk en ziet er eigenlijk geen heil meer in om goed je best te doen. Verder dan dit kun je toch niet groeien en erg uitdagend is het werk niet. Liever zou je iets anders doen, lekker buiten werken of druk met je handen bezig zijn. Toch twijfel je want je hebt de juiste opleiding niet, kun je dan wel een baan vinden? Scheidegger biedt je de mogelijkheid om een opleiding aansluitend aan je interesses te volgen waardoor je kunt gaan voor de baan van je dromen.

Principe van Scheidegger

Scheidegger opleidingen bestaat al ruim 60 jaar en verzorgt al die tijd een heleboel opleidingen voor mensen die een keer wat anders willen met hun leven. Scheidegger biedt ruim 250 opleidingen op MBO en HBO niveau aan waardoor er voor ieder wat wils is. Bij veel opleidingsinstituten studeer je thuis maar bij Scheidegger geloven ze in de toegevoegde waarde van groepen in een klaslokaal die moeilijke stof uitgelegd krijgen door een specialist in dat gebied. Op die manier is het voor de studenten makkelijker om vragen te stellen en zul je merken dat je sneller begrijpt hoe de vork in de steel zit en je kans op een diploma vergroot wordt.

Kwaliteit van Scheidegger

Scheidegger is aangesloten bij de NCOI. De NCOI is de grootste opleider in Nederland en daarom kan Scheidegger gebruik maken van het grootste aanbod van kennis en expertise waardoor de opleidingen van uitermate goede kwaliteit zijn. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat Scheidegger opleidingen garant staan voor kwaliteit. De NCOI opleidingsgroep is namelijk ISO-gecertificeerd. Een opleiding krijgt alleen het ISO certificaat als alles aan kwaliteitstandaarden voldoet. Scheidegger streeft er dan ook naar om de kwaliteit te waarborgen waardoor het ISO certificaat blijft gelden voor de opleidingsinstituten van de NCOI. Ieder jaar wordt er controleert of de kwaliteit nog steeds voldoet aan de standaarden en iedere twee jaar wordt er een nieuw certificaat uitgereikt.

READ  Loi

Opleidingsaanbod

Scheidegger biedt verschillende opleidingen op MBO en HBO niveau. Deze opleidingen sluit je altijd af met een geldig diploma waardoor je in je nieuwe vakgebied op zoek kunt naar een baan. Naast de MBO en HBO opleidingen biedt Scheidegger ook nog vakopleidingen zoals psychologie en fotografie. Met deze vakopleidingen studeer je voor een bepaald vak waardoor je, na het ontvangen van je diploma, in dat vakgebied aan het werk kunt. Scheidegger biedt trainingen die je goed kunt gebruiken bij je huidige baan. Je krijgt net dat beetje meer inzicht in een bepaald computerprogramma waardoor je ook in je huidige baan vooruitgang zult boeken. Daarnaast biedt Scheidegger ook trainingen speciaal voor kinderen, zoals de typcursus. De opleidingen van Scheidegger zijn zo divers dat er voor ieder wat wils is.

Voorlichting

Wanneer je geinteresseerd bent in een opleiding van Scheidegger is het verstandig om naar een voorlichtingsbijeenkomst te gaan. Tijdens zijn voorlichtingsbijeenkomst wordt de opzet en het verloop van de opleiding door genomen. Op die manier krijg je een goed beeld van wat je te wachten staat en, belangrijker nog, wat er van je verwacht wordt. Wanneer je twijfelt over de keuze van de opleiding kun je op een bijeenkomst advies vragen aan de adviseurs die speciaal voor dat soort vragen aanwezig zijn. Het is altijd verstandig om naar een voorlichtingsbijeenkomst te gaan. Je kunt de sfeer proeven en gelijk beoordelen of dat het uberhaupt wel iets is voor jou is of dat je beter nog verder kan zoeken. Ieder mens is verschillend en iedereen is uniek.