Kies Voor Amsterdam: Top 3 Marketingcursussen Bij NTI

Heb je interesse in een carrière in marketing en wil je graag je vaardigheden en kennis vergroten? Dan is Amsterdam de perfecte stad voor jou! In dit artikel hebben we de top 3 marketingcursussen bij NTI in Amsterdam voor je op een rijtje gezet. Of je nu net begint in de marketingwereld of al ervaring hebt, deze cursussen bieden jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je vak. Ontdek welke cursus het beste bij jou past en zet de eerste stap naar jouw succesvolle marketingcarrière!

Kies Voor Amsterdam: Top 3 Marketingcursussen Bij NTI

Inhoudsopgave

Waarom kiezen voor een marketingcursus bij NTI

Voordelen van een NTI-cursus

Het volgen van een marketingcursus bij NTI biedt verschillende voordelen waar jij als cursist van kunt profiteren. Ten eerste staat flexibiliteit hoog in het vaandel bij NTI. Je kunt de cursus volgen op jouw eigen tempo en op de momenten die jou het beste uitkomen. Daarnaast biedt NTI erkende kwaliteit in haar programma’s. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de expertise en relevantie van de lesstof. Tot slot biedt NTI een uitgebreid ondersteuningssysteem, waarbij je kunt rekenen op begeleiding en beschikking hebt over diverse leermiddelen.

Flexibiliteit van het leren bij NTI

Het volgen van een marketingcursus bij NTI geeft je de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je studeert. Je hebt zelf de regie over je studieplanning en kunt hierdoor je opleiding perfect combineren met andere verplichtingen, zoals een baan, gezinsleven of hobby’s. Bij NTI kun je zowel online als klassikaal studeren, waardoor je altijd de lesmethode kunt kiezen die het beste bij jou past. Bovendien kun je bij NTI op elk moment starten met je cursus, waardoor je niet hoeft te wachten tot een vast instapmoment.

Erkende kwaliteit van NTI-programma’s

Bij NTI ben je verzekerd van kwaliteit. NTI is een erkende onderwijsinstelling en biedt programma’s aan die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de relevantie en actualiteit van de lesstof die je aangeboden krijgt. Daarnaast werkt NTI samen met ervaren docenten uit het werkveld, zodat je kunt profiteren van hun expertise en praktijkervaring. Bovendien zijn de diploma’s en certificaten die je bij NTI haalt erkend, wat je kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Overzicht van de top 3 marketingcursussen bij NTI

Inleiding tot de cursussen

NTI biedt een breed scala aan marketingcursussen aan. Hieronder vind je een overzicht van de top 3 marketingcursussen bij NTI: NIMA A Marketing, Communicatie – Marketing/PR/Reclame en Online Marketing.

READ  Amsterdam's Plek Voor Top 3 Cursussen In Online Advertising Bij NTI

Belangrijkste kenmerken van elke cursus

Elke cursus heeft zijn eigen kenmerken en focusgebieden. Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van elke cursus kort toegelicht:

 1. NIMA A Marketing: Deze cursus biedt een brede introductie in marketing en legt de basis voor een carrière in de marketingbranche. Je leert onder andere over marketingplanning, marktonderzoek en consumentengedrag.

 2. Communicatie – Marketing/PR/Reclame: Deze cursus richt zich specifiek op de communicatieaspecten binnen het marketingvakgebied, waaronder public relations en reclame. Je leert hoe je effectieve communicatiestrategieën kunt ontwikkelen en implementeren.

 3. Online Marketing: Deze cursus is gericht op de digitale aspecten van marketing. Je leert alles over zoekmachineoptimalisatie (SEO), online adverteren, social media marketing en het analyseren van online marketingcampagnes.

Doelgroep van elke cursus

Elke cursus is geschikt voor een specifieke doelgroep. Hieronder vind je een beknopte beschrijving van de doelgroep per cursus:

 1. NIMA A Marketing: Deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in marketing of zich wil verdiepen in marketingkennis en -vaardigheden.

 2. Communicatie – Marketing/PR/Reclame: Deze cursus is geschikt voor mensen die zich willen specialiseren in communicatie binnen het marketingvakgebied, bijvoorbeeld als communicatiemedewerker, PR-medewerker of online marketeer.

 3. Online Marketing: Deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in online marketing en zich wil ontwikkelen op het gebied van digitale marketingstrategieën.

Kies Voor Amsterdam: Top 3 Marketingcursussen Bij NTI

NIMA A Marketing

Wat leert u in NIMA A Marketing?

In de cursus NIMA A Marketing leer je de basisbeginselen van marketing. Je krijgt inzicht in verschillende marketingconcepten, -modellen en -theorieën. Daarnaast leer je hoe je een marketingplan opstelt en uitvoert en hoe je marktonderzoek kunt doen. Ook komen onderwerpen zoals consumentengedrag, marketingcommunicatie en marketingstrategieën aan bod.

Modulebeschrijvingen en cursusstructuur

De cursus NIMA A Marketing bij NTI is opgebouwd uit verschillende modules. Hieronder vind je een overzicht van de modules en de bijbehorende lesstof:

 • Module 1: Inleiding in marketing
 • Module 2: Marketingplanning
 • Module 3: Consumentengedrag
 • Module 4: Marketingcommunicatie
 • Module 5: Marktonderzoek
 • Module 6: Marketingstrategieën

De cursus is zelfstandig te volgen en wordt ondersteund met online lesmateriaal en opdrachten. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding van ervaren docenten, die je feedback geven op je opdrachten en vragen kunnen beantwoorden.

Toekomstige carrièremogelijkheden na NIMA A Marketing

Met een diploma NIMA A Marketing op zak heb je diverse carrièremogelijkheden binnen het marketingvakgebied. Je kunt aan de slag gaan als marketeer, marketingassistent, communicatiemedewerker of verkoopmedewerker. Daarnaast kun je ervoor kiezen om verder te studeren en een vervolgcursus of opleiding te volgen, zoals NIMA B Marketing.

Communicatie – Marketing/PR/Reclame

Wat leert u in Communicatie – Marketing/PR/Reclame?

In de cursus Communicatie – Marketing/PR/Reclame leer je alles over effectieve communicatie binnen het marketingvakgebied. Je krijgt inzicht in verschillende communicatiestrategieën en -middelen, zoals public relations, reclame en social media marketing. Daarnaast leer je hoe je een communicatieplan opstelt en uitvoert en hoe je de effectiviteit van communicatiecampagnes kunt meten.

Modulebeschrijvingen en cursusstructuur

De cursus Communicatie – Marketing/PR/Reclame bij NTI bestaat uit verschillende modules. Hieronder vind je een overzicht van de modules:

 • Module 1: Inleiding in communicatie
 • Module 2: Public relations
 • Module 3: Reclame
 • Module 4: Online communicatie
 • Module 5: Media en merken
 • Module 6: Communicatieplan

Elke module behandelt een specifiek onderwerp en wordt ondersteund met online lesmateriaal en opdrachten. Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding van docenten, die je kunnen helpen bij vragen en feedback kunnen geven op je opdrachten.

Toekomstige carrièremogelijkheden na Communicatie – Marketing/PR/Reclame

Met een diploma Communicatie – Marketing/PR/Reclame op zak kun je verschillende functies bekleden binnen de marketing- en communicatiebranche. Denk bijvoorbeeld aan functies als communicatiemedewerker, PR-medewerker, marketingmedewerker of online marketeer. Daarnaast kun je ervoor kiezen om verder te studeren en je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

READ  NCOI Biedt De Top 3 Cursussen In Personeelsmanagement In Utrecht - Schrijf Je Nu In!

Kies Voor Amsterdam: Top 3 Marketingcursussen Bij NTI

Online marketing

Wat leert u in Online Marketing?

In de cursus Online Marketing leer je alles over de digitale aspecten van marketing. Je krijgt inzicht in verschillende online marketingstrategieën en -kanalen, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), online adverteren, social media marketing en e-mailmarketing. Daarnaast leer je hoe je online marketingcampagnes kunt analyseren en optimaliseren.

Modulebeschrijvingen en cursusstructuur

De cursus Online Marketing bij NTI is opgebouwd uit verschillende modules. Hieronder vind je een overzicht van de modules:

 • Module 1: Inleiding in online marketing
 • Module 2: Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Module 3: Online adverteren
 • Module 4: Social media marketing
 • Module 5: E-mailmarketing
 • Module 6: Analyse en optimalisatie van online marketingcampagnes

Elke module behandelt een specifiek onderwerp binnen online marketing en wordt ondersteund met online lesmateriaal en praktische opdrachten. Je krijgt persoonlijke begeleiding van ervaren docenten, die je kunnen helpen bij vragen en je feedback geven op je opdrachten.

Toekomstige carrièremogelijkheden na Online Marketing

Met een diploma Online Marketing op zak kun je diverse functies bekleden binnen het digitale marketinglandschap. Denk bijvoorbeeld aan functies als online marketeer, social media specialist, content marketeer of e-commerce manager. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je verder te specialiseren in een specifiek vakgebied binnen online marketing, zoals SEO of social media advertising.

Inschrijvingsprocedure voor NTI-cursussen

Hoe in te schrijven

Het inschrijven voor een marketingcursus bij NTI is eenvoudig. Je kunt je eenvoudig online inschrijven via de website van NTI. Hier vul je je persoonlijke gegevens in en kies je de gewenste cursus. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van je inschrijving.

Toelatingseisen en -procedures

Voor de meeste marketingcursussen bij NTI gelden geen specifieke toelatingseisen. Iedereen kan zich inschrijven voor een cursus, ongeacht vooropleiding of werkervaring. Voor bepaalde vervolgcursussen kunnen er wel instapeisen gelden, zoals het behalen van een specifiek diploma of het succesvol afronden van een voorafgaande cursus. Deze instapeisen vind je terug bij de betreffende cursusinformatie.

Kosten en betaalmogelijkheden

De kosten van een marketingcursus bij NTI kunnen verschillen per cursus. Deze kosten zijn afhankelijk van factoren zoals de duur van de cursus, het lesmateriaal en eventuele begeleiding. Op de website van NTI vind je gedetailleerde informatie over de kosten van elke cursus. NTI biedt verschillende betaalmogelijkheden aan, waaronder betaling in termijnen. Hierdoor kun je de kosten van de cursus spreiden over een langere periode.

Kies Voor Amsterdam: Top 3 Marketingcursussen Bij NTI

Ondersteuning en middelen voor NTI-studenten

Beschikbare leermiddelen bij NTI

Als student bij NTI heb je toegang tot diverse leermiddelen die je ondersteunen tijdens je cursus. Zo heb je toegang tot een online leeromgeving, waar je lesmateriaal kunt vinden, opdrachten kunt maken en contact kunt leggen met medestudenten en docenten. Daarnaast ontvang je vaak een digitaal of fysiek lesboek met aanvullende informatie en voorbeelden. Ook kun je gebruikmaken van extra studiemateriaal, zoals oefenopdrachten en casestudies.

Begeleiding tijdens de cursus

Tijdens je cursus kun je rekenen op persoonlijke begeleiding van ervaren docenten. Deze docenten zijn experts op hun vakgebied en kunnen je ondersteunen bij vragen en het geven van feedback op je opdrachten. Daarnaast kun je contact opnemen met de studieadviseurs van NTI voor vragen over je studievoortgang, planning en examinering. Ook kun je deelnemen aan online begeleidingsbijeenkomsten, waarin je extra uitleg en ondersteuning krijgt.

Mogelijkheden voor netwerken en verder leren na de cursus

NTI biedt diverse mogelijkheden om te netwerken en je verder te ontwikkelen na het afronden van je cursus. Zo kun je deelnemen aan verschillende alumni-activiteiten, waar je in contact kunt komen met oud-studenten en professionals uit het vakgebied. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je kennis verder te verdiepen en verbreden door het volgen van een vervolgcursus of het behalen van een erkend diploma of certificaat.

READ  Rotterdam's Business School - Top 3 Cursussen Voor Professionals

Studentenervaringen en getuigenissen

Hoe hebben eerdere studenten de cursus ervaren?

Veel studenten hebben positieve ervaringen met de marketingcursussen bij NTI. Ze prijzen de flexibiliteit van het studeren, de kwaliteit van het lesmateriaal en de persoonlijke begeleiding van docenten. Studenten geven aan dat ze de lesstof goed kunnen combineren met hun werk of andere verplichtingen en waarderen het feit dat ze in hun eigen tempo kunnen studeren.

Succesverhalen van alumni

Veel alumni van de marketingcursussen bij NTI hebben succesvolle carrières opgebouwd in het marketingvakgebied. Ze zijn werkzaam in uiteenlopende functies, zoals marketeer, communicatiemedewerker en online marketeer. Alumni geven aan dat de cursus hen heeft voorbereid op de praktijk en dat ze de opgedane kennis en vaardigheden direct konden toepassen in hun werk.

Hoe de cursus heeft bijgedragen aan hun carrière

De marketingcursussen bij NTI hebben voor veel studenten een positieve impact gehad op hun carrière. Ze geven aan dat ze nieuwe kennis en vaardigheden hebben opgedaan die direct toepasbaar zijn in hun werk. Daarnaast hebben de cursussen hen geholpen om hun cv te versterken en nieuwe carrièremogelijkheden te verkennen. Alumni benadrukken dat het behalen van een diploma of certificaat bij NTI een waardevolle toevoeging is op hun professionele profiel.

Kies Voor Amsterdam: Top 3 Marketingcursussen Bij NTI

Veelgestelde vragen

Vragen en antwoorden over inschrijving

 1. Kan ik me op elk moment inschrijven voor een marketingcursus bij NTI? Ja, bij NTI kun je op elk moment starten met je cursus. Je hoeft dus niet te wachten op een vast instapmoment.

 2. Zijn er toelatingseisen voor het volgen van een marketingcursus bij NTI? Voor de meeste marketingcursussen bij NTI gelden geen specifieke toelatingseisen. Iedereen kan zich inschrijven, ongeacht vooropleiding of werkervaring.

 3. Kan ik in termijnen betalen voor een marketingcursus bij NTI? Ja, NTI biedt verschillende betaalmogelijkheden aan, waaronder betaling in termijnen. Zo kun je de kosten van de cursus spreiden over een langere periode.

Vragen en antwoorden over cursusinhoud

 1. Is de lesstof van de marketingcursussen bij NTI actueel en relevant? Ja, NTI werkt samen met ervaren docenten uit het werkveld, waardoor de lesstof altijd up-to-date is en aansluit bij de praktijk.

 2. Kan ik de marketingcursussen bij NTI ook online volgen? Ja, bij NTI kun je zowel online als klassikaal studeren. Je kunt zelf de lesmethode kiezen die het beste bij jou past.

 3. Ontvang ik een diploma na het succesvol afronden van een marketingcursus bij NTI? Ja, als je een marketingcursus succesvol afrondt bij NTI, ontvang je een erkend diploma of certificaat.

Vragen en antwoorden over na de cursus

 1. Wat zijn de carrièremogelijkheden na het behalen van een marketingcursus bij NTI? Met een diploma of certificaat van NTI kun je diverse functies bekleden binnen het marketingvakgebied, zoals marketeer, communicatiemedewerker, PR-medewerker of online marketeer.

 2. Kan ik verder studeren na het afronden van een marketingcursus bij NTI? Ja, je kunt ervoor kiezen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen door het volgen van een vervolgcursus of het behalen van een erkend diploma of certificaat.

 3. Biedt NTI ondersteuning na het afronden van een marketingcursus? Ja, NTI biedt diverse mogelijkheden voor ondersteuning en verdere ontwikkeling na het afronden van een cursus, zoals alumni-activiteiten en aanvullende studiemateriaal. Je kunt ook altijd contact opnemen met de studieadviseurs van NTI voor vragen en advies.

Waarom kiezen voor Amsterdam als studieplek

Voordelen van studeren in Amsterdam

Amsterdam biedt vele voordelen als studieplek voor een marketingcursus bij NTI. De stad heeft een bruisende en internationale sfeer, waardoor je kunt profiteren van een inspirerende omgeving. Daarnaast is Amsterdam een creatieve en innovatieve stad, wat perfect aansluit bij het marketingvakgebied. Ook zijn er veel studentenverenigingen en netwerkevenementen waar je andere studenten en professionals kunt ontmoeten.

Leven en werken in Amsterdam

Amsterdam biedt een uitgebreid scala aan culturele activiteiten, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De stad heeft een rijke geschiedenis en biedt tal van musea, theaters en historische bezienswaardigheden. Daarnaast is Amsterdam een belangrijk zakelijk centrum, met veel internationale bedrijven en carrièremogelijkheden in het marketingvakgebied.

Netwerkmogelijkheden in Amsterdam

Amsterdam biedt vele netwerkmogelijkheden voor studenten en professionals in het marketingvakgebied. Je kunt deelnemen aan netwerkevenementen, seminars en congressen om in contact te komen met relevante bedrijven en professionals. Daarnaast zijn er diverse studentenverenigingen en studieverenigingen waar je medestudenten kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen.