Hello. How are you doing today? Met de opleiding Engels kun je op verschillende niveaus de taal eigen maken omdat je daarmee veel kunt bereiken. Engels is een wereldtaal en met het Engels kun je praktisch overal helder en duidelijk maken wat je precies wilt. Beheers je de Engelse taal goed dan kun je effectief zaken doen overal ter wereld. Volg ook de opleiding Engels zodat je het meeste voor jezelf eruit kunt halen. Internationale connecties zijn via het Engels dan ook zo gelegd. Profiteer ook van de Engelse taal zodat je een prachtige buitenlandse carrière kunt beginnen.

Beginners Engels

Om Engels goed onder de knie te krijgen, dan moet je uiteraard bij het begin beginnen. Uiteraard horen en zien we soms wel Engels op de televisie of het internet echter dat betekent nog niet dat we het direct onder de knie hebben. Met de beginners opleiding Engels als tweede taal krijg je de basis vaardigheden van het Engels goed onder de knie. Uitspraak en zinsopbouw zullen in eerste instantie belangrijk zijn, waarnaast een minimale hoeveelheid van 1500 Engelse woorden moeten worden geleerd. Zodoende wordt ook met plaatjes en teksten uitgelegd hoe het Engels moet worden toegepast en op welke manier vragen gesteld moeten worden. Volg ook de opleiding Engels voor beginners om daarmee een goede basis voor het verdere Engels te leggen.

Gevorderden Engels

Heb je het Engels reeds enigszins goed onder de knie dan kun je verder gaan met de opleiding Engels voor gevorderden. Dit houdt in dat je meer ingaat op de grammer van het Engels, waarnaast de complexiteit van het Engels toeneemt. Gewoonlijk zul je daarbij aanvullend een 3000 woorden moeten leren zodat je woordenschat sterk toeneemt. Veelvuldig het Engels toepassen zorgt ervoor dat je het goed onder de knie kunt krijgen. Daarmee leg je de basis voor uitstekend Engels. Daarmee kun je goed op hoog niveau converseren met Engels sprekende collega’s, partners of zaken mensen. Profiteer ook van de Engelse taal door het Engels op gevorderd niveau binnen de opleiding tot je te nemen.

Wat kun je ermee?

Uiteraard is het de vraag wat je met het Engels kunt. In principe is het Engels een zeer waardevolle taal omdat ontzettend veel mensen in de wereld het Engels kunnen spreken. Zo kun je het Engels:

  • goed gebruiken voor het op vakantie gaan naar vele landen. Met het Engels kun je praktisch overal zeggen wat je wilt of wat je wensen zijn;
  • gebruiken om zaken te doen. Je kunt met het Engels over de hele wereld goed zaken doen;
  • internationale stage of opleiding volgen;
  • werken voor een internationaal bedrijf in Nederland of in het buitenland.

Je ziet dat je het Engels voor vele aspecten binnen het maatschappelijk leven wereldwijd goed kunt gebruiken.

Volgen van de opleiding Engels

Om het Engels te kunnen volgen moet je bij je in de buurt een instituut of opleidingscentrum vinden waarbij je op een goed niveau voor de Engelse taal komt. Zodoende kun je door het volgen van de opleiding Engels bij jou in de buurt goed voorbereid zijn om zo effectief de Engelse taal te kunnen toepassen. Volg de opleiding Engels om verder in het leven te komen.

ESL

Voor sommige internationale functies en aanstellingen dien je een ESL toets af te leggen waarmee je de kundigheid van het Engels moet demonstreren. Bij een opleiding Engels kun je je laten voorbereiden op deze toets zodat je daarbij goed scoort. Let wel dit vergt een hoog niveau voor Engels en dus dien je er via de opleiding en in de praktijk er goed bedreven mee te zijn.