Leidsche Onderwijs Instellingen

Wie kent het niet; je hebt het naar je zin op je werk maar toch zou je wat meer verdieping willen hebben. Je wilt het liefste kans maken op een promotie of misschien van baan wisselen. Of je hebt geen zin meer in je huidige baan en wilt graag wat anders doen. De enige optie die je dan hebt is opnieuw te gaan studeren, maar voor studeren heb je geld nodig en bovendien ben je al te oud om opnieuw naar college te gaan. De perfecte oplossing voor dit probleem is een studie die je in je eigen tijd kunt volgen en naast je baan kunt doen zodat je ook nog geld binnen krijgt. Zo´n studie kun je volgen bij de Leidsche Onderwijs Instellingen.

De LOI

De Leidsche Onderwijs Instellingen, afgekort de LOI, biedt opleidingen op allerlei verschillende niveau´s. Van MBO tot HBO en zelfs op universitair niveau biedt de LOI veel verschillende studies aan. Daarom is er voor ieder wat wils. Bij de LOI kun je een opleiding volgen in de avonduren. Je studeert dan op je eigen snelheid en in je eigen tijd en wanneer je vragen hebt, kun je online contact opnemen met de leraar of met medestudenten. Tegenwoordig biedt de LOI ook klassikale lesuren aan voor de studenten die daar behoefte aan hebben.

Kwaliteit onderwijs

Wanneer je bij de LOI een opleiding volgt, kun je er zeker van zijn dat deze van goede kwaliteit is. De studies zijn allemaal aanpasbaar aan jouw manier van leren en daarom is iedereen er zo goed als zeker van dat hij of zij aan het einde van de rit een diploma ontvangt. De LOI is continue bezig met het ontwikkelen van de verschillende studierichtingen om ervoor te zorgen dat ze aangepast zijn aan de NVAO accreditatie. Deze accreditatie ontvangen alleen die opleidingen die voldoen aan de richtlijnen van een juiste en van goede kwaliteit zijnde studie.

READ  Loi

Studiekeuze opleiding

Het kiezen van een studie is niet altijd makkelijk. Sommige mensen weten gelijk wat ze willen doen en anderen willen gewoon wat anders. Om de keuze wat makkelijker te maken, biedt de LOI verschillende proeflessen aan. Je kunt tijdens zoals proefles ervaren wat de studie inhoudt en wat er van je verwacht wordt. Daarnaast biedt het LOI je verschillende testen waarbij je bij jezelf kunt nagaan waar dat je interesses precies liggen. Aan de hand van de uitslag van deze testen wordt er een studie advies voor je gemaakt. Dit maakt het makkelijker om straks wat te kiezen.

Grote voordelen

Wanneer je je studie afrondt bij de LOI ben je verzekerd van een erkend diploma. Dat houdt in dat je eigenlijk gelijk aan het werk kan gaan. Tevens kun je bij de LOI zelf je leersnelheid bepalen omdat je zelf aan kunt geven wanneer je je examen gaat afleggen. Op die manier kun je zelf bepalen wanneer je er klaar voor bent en heb je niet te maken met examenstress of een deadline die je niet kunt halen. Daarnaast kijken ze bij de LOI naar je eerdere werkervaring, het kan zomaar zijn dat je bepaalde onderdelen van je studie kunt overslaan omdat je deze al beheerst.