Bent u van plan om een Bed & Breakfast te beginnen? Er zijn 2 cursussen die u kan volgen.

Bed en Breakfast starten

De gratis cursus ‘Bed en breakfast starten’ bestaat uit 5 modules, waarin volgende onderdelen aan bod komen:

  • Lokatie: Hoe kom ik te weten of mijn lokatie succesvol zal zijn?
  • Vastgoed: Aan welke eisen moet het onroerend goed waarin ik mijn B&B wil vestigen voldoen?
  • Regelgeving: Aan welke eisen moet ik voldoen volgens het bestemmingsplan van mijn gemeente
  • Financien: Hoe kan ik vooraf weten dat ik winst zal maken
  • Marketing: Hoe zorg ik dat ik voldoende bezoekers krijg in mijn B&B

Bovenstaande cursus is geschikt voor mensen die niet op korte termijn willen starten met geld verdienen middels een B&B. Voor wie snel wil beginnen met een B&B is er een cursus die bestaat uit 10 modules, voorzien van praktijkvoorbeelden van mensen die al een B&B gestart hebben. Bovendien krijgt u 2 uren begeleiding door een ervaren coach op het gebied van Financiën, Wet & Regelgeving of Marketing. U kan dan alle vragen aan uw coach stellen, zodat u snel weet of uw businessplan kans van slagen heeft.

De bijdrage in de kosten van de uitgebreide cursus bedraagt 165 euro, exclusief BTW. Vraag nu gratis naar de mogelijkheden bij u in de buurt!